Allianssi
OSALLISTUJASIVUT

Matkajärjestelyt


Matkajärjestelyt kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa. Voit järjestää matkasi parhaaksi katsomallasi tavalla.  Kannattaa vertailla esimerkiksi lentojen ja vakuutusten hintoja. Netissä hintoja voi vertailla esimerkiksi vertaa.fi, momondo.fi  tai skyscanner.fi sivustoilla.

Alla tietoa vakuutuksista.  

 

Dr Walter
Dr. Walter tarjoaa Allianssin nuorisovaihdon osallistujille kilpailukykyisen vaihtoehdon kotimaisille vakuutusyhtiölle jopa alle 30 eurolla kuukaudessa.

Dr Walter tarjoaa räätälöityjä vakuutusvaihtoehtoja moniin erilaisiin tarpeisiin, myös kansainvälisille liikkujille kuten au paireille ja työharjoittelijoille. Vakuutuksen ottaminen ei edellytä kuulumista Suomen sosiaaliturvaan, joten se sopii myös hotellityöhön lähteville.

Dr. Walterin tarjoaman PROTRIP-WORLD-vakuutuksen avulla matkustat helposti ympäri maailmaa. Lääketieteellisten etujen lisäksi vakuutus kattaa muutakin, mm. henkilökohtainen vastuuvakuutuksen, varastetut matkatavarat, korvauksen vakavan onnettomuuden aiheuttamasta pysyvästä haitasta sekä paljon muuta.

Toisiin EU-maihin suuntautuville matkoille vakuutuksen saa jopa alle 30 euron kuukausihintaan! Vakuutus on myös mahdollista ottaa muualle maailmaan suuntautuvilla matkoilla sekä Kanadaan ja USA:han.

Lue lisää PROTRIP-WORLD-vakuutuksesta täältä  ja hanki samalla vakuutus helposti ja vaivattomasti netin kautta. Maksun voi tehdä luottokortin lisäksi myös tilisiirtona.

Lisätietoja vakuuksesta ja sen kattavuudesta voi kysyä sähköpostitse:

international@dr-walter.com

 

 

2.Fennia

Allianssin nuorisovaihdon kautta hotellityöhön lähtevät voivat ottaa Fennian matkavakuutuksen ilman kuulumista Suomen sosiaaliturvaan.

 

Suomalaiset vakuutusyhtiöt myöntävät matkavakuutuksia vain Suomen sosiaaliturvaan kuuluville. Iso-Britanniaan hotellityöohjelmien kautta lähtevät siirtyvät kohdemaan sosiaaliturvan piiriin, koska saavat työstä palkkaa. Huom! Tämä koskee vain hotellityöhön lähteviä.

Allianssin nuorisovaihto on neuvotellut Fennian kanssa matkavakuutuksen sellaisilla henkilöille, joka siirtyvät tilapäisesti toisen maan sosiaaliturvaan ulkomailla työskentelyn ajaksi. Huomioithan, että vakuutusmaksu on näissä tapauksissa korkeampi kuin Suomen sosiaaliturvaan kuuluvilla.

Lisätietoja Fennian matkavakuutuksesta Fenniapalvelusta puh. 010 503 8808, ma-pe klo 8-20. Muista mainita, että olet lähtemässä ulkomaille Allianssin nuorisovaihdon kautta ja olet kiinnostunut Fennian ja Allianssin neuvottelemasta vakuutuksesta!

 

 

 

 3 Vertaa lentohintoja

Momondo-logo1.png

Momondon kautta voit verrata yli yli 1000 sivuston hintoja yhdellä haulla.  Momondo on ilmainen ja riippumaton matkahakusivusto, joka toimii 35 markkina-alueella mahdollistaen lentojen, hotellien ja vuokra-autojen etsimisen ja vertailun ympäri maailman. Siirry Momondon sivustolle täältä  .