Allianssi
OSALLISTUJASIVUT

Yleinen Lähtijävalmennus


Tervetuloa lähtijävalmennukseen! 

Tarjoamme lähtijöillemme touko- ja elokuussa lähtijävalmennuksen ulkomailla oleskelun valmistautumisen tueksi.

Iltapäivän mittaisessa tilaisuudessa käydään läpi yleisiä ulkomailla oleskeluun liittyviä asioita ja käsitellään ohjelmakohtaisia seikkoja. Luvassa on monipuolisesti tietoa käytännön asioista sekä kulttuurienvälisen kommunikoinnin perusteita. Lähtijävalmennus ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava etenkin niille, jotka ovat ensi kertaa lähdössä yksin ulkomaille.

Pyrimme saamaan paikalle mahdollisimman monta aikaisemmin ohjelmiimme osallistunutta kertomaan omista kokemuksistaan sekä vastailemaan kysymyksiin.

Tilaisuus pidetään Allianssin toimistolla Helsingin Itä-Pasilassa. Toimistomme sijaitsee Allianssi-talossa, Asemapäällikönkatu 1 (sisäänkäynti Asemamestarinkadun puolelta, B-ovi). Pasilan asemalta on Allianssi-talolle vain 5-10 minuutin kävelymatka, joten myös kauempaa tulevat pääsevät kätevästi paikalle. Lisäohjeita kulkuyhteyksistä nuorisovaihdon sivuilla.

Lähtijävalmennukset ovat kaikille lähtijöillemme suunnattuja. Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Lähtijämme saavat kutsun tilaisuuteen sähköpostitse. Ilmoitamme lähtijävalmennuksista myös osallistujasivujen Ajankohtaista-osiossa.

Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa!


OHJELMAKOHTAINEN LÄHTIJÄVALMENNUS


 
 
Varsinkin Ready for Life- ja Eurooppalainen Vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmiin osallistuville järjestetään ohjelmakohtaisia lähtijävalmennuksia pitkin vuotta tarpeen mukaan ja niistä sovitaan lähtijöiden kanssa suoraan.
 
Jos olet lähdössä johonkin muuhun ohjelmaan ja kaipaisit lähtijävalmennusta tai muuta tukea ennen lähtöä niin ota meihin yhteyttä sähköpostiin vaihto@alli.fi.
 
Jos asut kaukana pääkaupunkiseudutla etkä halua matkustaa Helsinkiin  nin voimme myös antaa sinulle yhteystietoja omalta alueeltasi kauttamme ulkomailla olleista niin voitte myös sopia vapaamuotoisemman lähtijätapaamisen.