Allianssi
OSALLISTUJASIVUT

Arviointi ja raportointi


Arviointilomake 

Edellytämme, että täytät paluusi jälkeen sähköisen arviointilomakkeen vaihtojaksostasi. Arviointilomake näkyy paluusi jälkeen omalla sivullasi vain rajoitetun ajan, joten käythän täyttämässä sen heti palattuasi kun asiat ovat tuoreena mielessä.

Osallistujien arviot ovat meille erittäin tärkeitä, sillä pyrimme kehittämään palvelujamme ja ohjelmiamme mahdollisimman hyvin lähtijöiden toiveita vastaaviksi. 

Arviointilomakkeen palauttaneet  saavat osallistumistodistuksen Allianssin nuorisovaihdon ohjelmaan osallistumisesta. Osallistumistodistus ladataan omalle sivullesi, josta pääset sen tulostamaan rajoitetun ajan. Sinulle tulee sähköpostiin ilmoitus kun osallistumistodistus on tehty.  

 

Raportointi

Jos ohjelmaasi kuuluu raportointi (esim. oppimispäiväkirjan kirjoittaminen), huolehdithan raportin palauttamisesta.  Esimerkiksi EVS-ohjelmaan ja Ready for Life-ohjelmassa raportointi on olennainen ja pakollinen osa ohjelmaa.

 

Matkakertomukset 

Kuulemme mielellämme osallistujien reissuista myös vapaamuotoisesti. 

Jos haluat lähettää meille paluusi jälkeen terveisiä sähköpostitse, tavoitat meidät osoitteesta vaihto(at)alli.fi. 

Erityisen mielellämme otamme vastaan osallistujien omia matkakertomuksia ja kuvia reissusta verkkopalveluissamme mahdollisesti julkaistavaksi.

Jos haluat päästä kertomaan vaihtokokemuksestasi esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa, tule mukaan Allianssin nuorisovaihdon toimintaan Suomessa.


Kansainvälisen osaamisen hyödyntäminen


Tämän päivän työelämä tarvitsee uteliaita, sitkeitä ja tuottavia työntekijöitä. Osaamista kertyy monella eri tavalla, joita kaikkia ei edes tule ajatelleeksi. Osa osaamisesta jää työnhakutilanteessa helposti piiloon myös työnantajalta.


CIMOn sivulta löydät työkaluja, joiden avulla voit tunnistaa erilaista osaamistasi ja kertoa siitä työnhakutilanteessa. Materiaalit ohjaavat sinua kertomaan osaamisestasi erityisesti kansainvälisestä näkökulmasta.

Nettitestin avulla voit testata millaista osaamista sinulta jo löytyy. Työkalupakeissa kerrotaan nykypäivän työelämän tarpeista ja niiden yhteydestä omaan osaamiseesi. Apukysymykset sekä mallivastaukset ohjaavat sinua kertomaan osaamisestasi työnhakutilanteessa.