Allianssi
OSALLISTUJASIVUT

Etusivu


TERVETULOA ALLIANSSIN NUORISOVAIHDON OSALLISTUJASIVUILLE

Allianssin nuorisovaihdon osallistujasivut on suunniteltu kauttamme maailmalle suuntaavaa varten. Tarkoitus on auttaa saamaan mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä vaihdon eri vaiheista: matkaan valmentautumisesta, kohdemaassa oleskelusta sekä kotiin palaamisesta.

Violetista yläpalkista löydät yleisesti orientoivaa materiaalia kuten linkkejä tietoon eri maista, infoa kulttuurien kohtaamisesta sekä ohjeita matkustusturvallisuuden edistämiseen. 

Keltaisessa alapalkissa ovat ohjelmakohtaiset hakuohjeet ja lähtijäinfo. TUTUSTU OHJELMASI HAKUOHJEISIIN IHAN ENSIMMÄISEKSI, sieltä saat ohjeet miten toimia. Ohjelmakohtainen lähtijäinfosivu avataan sinulle hakuprosessin edistyessä ja sieltä saat ohjelmaasi ja matkustamiseen liittyviä yleisiä ohjeita.

Omalla sivulla on yhteystietosi ja sinne päivittyvät mm. matkustustietosi kun olet täyttänyt travel confirmation-lomakkeen. Sinun pitää ehdottomasti täyttää Travel confirmation -lomake heti matkajärjestelyt tehtyäsi!  Päivitäthän travel confirmation-lomakkeen, jos matkustuspäiväsi muuttuvat.

Sijoitustietosivullasi on oman kohteesi tarkat tiedot, jotka ovat vain sinun nähtävissäsi.    

Pakkaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi matkallesi mukaan - olet lämpimästi tervetullut vierailemaan sivuilla useaan otteeseen ja oletamme kuulevamme sinusta myös ulkomailla ollessasi, joten muista laittaa meille sähköpostilla kuulumisia tai täytä Mitä kuuluu? -lomake. Sivuilta löytyvät myös ohjeet miten toimia eri tilanteissa vaihdon aikana.

Kotimaahan palattuasi omille sivuillesi lisätään arviointilomake, joka tulee täyttää kuukauden sisällä paluusta. Täytettyäsi sen saat todistuksen osallistumisestasi ohjelmaan.    

Toivotamme sinulle antoisia hetkiä osallistujasivujen parissa! 

Allianssin nuorisovaihdon tiimi

 

 


Etusivu

Etusivu